Доставка & Рекламации

 

Доставката на поръчаните стоки се извършва по куриер на посочен от потребителя адрес и за негова сметка. Доставките се извършват за цялата страна. Изпълнението на поръчката започва веднага след получаване на потвърждаване по телефон между нас и Вас.

Разходите по доставката на поръчаната стока са за сметка на клиента 
- Цената за доставки на дрогерия и хранителни добавки е 7 лв. за еднократна поръчка.
- Цената за доставки на уреди  е 10 лв. за еднократна поръчка.
Срокът за доставка е от 1 до 4 работни дни.

Тарифата е валидна за всички продукти със следните изключения:

- Доставката за продукти от категории бурета и бъчви и бъчварски изделия е според тарифата на куриерска фирма Econt. 

Тъй като някои от продуктите от тези категории се произвеждат след поръчката доставката им е със срок до 5 работни дни.

Начини на плащане:

1. Наложен платеж

Доставката на продуктите се осъществява с куриерска фирма или с наш транспорт. Стоката се получава на посочения от Вас адрес или до поискване. Плащането се извършва при получаване на стоката.
Bureto.com си запазва правото да изисква капаро при поръчки от нов клиент на стойност над 1200 лв.

2. Банков превод

Плащането се извършва с банков превод платим на:.
IBAN: BG48UNCR70001523157711
BIC: UNCRBGSF
БАНКА: Уникредит Булбанк
Титуляр: Петровсофт ЕООД
Имайте предвид, че поръчката Ви няма да бъде изпратена докато не получим плащането.


Условия за доставка

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и ПетровСофт ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.Рекламации

При получаване на стоката следва да проверите за несъответствия: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. В случай, че установите такива следва да направите рекламация по реда на чл.125 от ЗЗП. При гореспоменатите констатации за несъответствие, следва да предявявите рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ - в сила от 10.06.2006 г. (Обн. ДВ. бр.99 от 9 Декември 2005г.). Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя. При проява на скрити фабрични дефекти и липси, следва да направите рекламация след установяването им в рамките на срока съгласно чл.126 от ЗЗП, който започва да тече от деня на получаване но стоката. В случай на непълна доставка Петровсофт ЕООД следва да достави липсващите части по най - бързия начин.
Назад
Вашият IP адрес е: 18.207.133.27
Copyright © 2022 bureto.com. Powered by PetrovSoft ltd
PetrovSoft.com Посетете Бурето.ком в ShopMania